Arrangementen

BIJEN WIJNFIETSTOCHTEN:
Ook dit jaar kunt u weer genieten van de bijenwijnfietstochten in Ermelo. U maakt een fietstocht langs de mooiste stukjes natuur onder begeleiding van een gids.Vervolgens vertelt een imker u van alles over het houden van bijen.

Om 14:00 uur zal het vertrek plaats vinden vanaf de VVV Ermelo en fiets u onder leiding van een deskundige gids door de schitterende natuur rond Ermelo, u bezoekt de mooiste plekjes en onderweg krijgt u allerlei wetenswaardigheden en bijzonderheden over het Ermelose landschap te horen. Onderweg wordt er een stop gemaakt in Wijngaard Telgt, hier is een imker aanwezig die u als geen ander enthousiast kan vertellen over de bijen. Hij zal al uw vragen graag beantwoorden. Tevens zal er ook kort iets verteld worden over de wijngaard en kunt u een glaasje wijn proeven. Bovendien is het mogelijk om een fles wijn aan te schaffen. Voor kinderen is deze tocht een waar feest met natuurlijk als hoogtepunt een bezoek aan de imker en het zien van de vele bijen. Het is dan ook een geschikt uitje voor zowel jong als oud, de fietstocht is namelijk niet lang, er wordt slechts zo’n 15 km. gefietst. VVV Ermelo heeft de prijs voor deelname aan deze tocht laag gehouden en deze bedraagt slechts € 3,50 per persoon. Deze tocht is te reserveren bij VVV Ermelo en u ontvangt een deelnamebewijs na betaling.

Er bestaat geen minimumdeelname, de tocht gaat altijd door.
Meer informatie kunt u krijgen bij VVV Ermelo, tel. 0341-552200, hier kunt u ook reserveren.
Data; moeten nog vastgesteld worden !
Tijd: 14:00 uur. Locatie: Start bij VVV Ermelo, stationsstraat 20. Info: VVV Ermelo, 0341-552200, www.vvvermelo.nl

ANDERE MOGELIJKHEDEN:
Ook zijn er verschillende arrangementen samen te stellen; wijnproeverij in combinatie met het lopen van het Pelserpad, dit is een klompenpad wat langs de wijngaard komt, wijnproeverij in combinatie met een fietstocht, of een tocht op de step en misschien wilt u er wel een of andere workshop bij of laat u zich liever rondrijden in een huifkar of wenst u er een cateraar bij ? Laat uw wensen horen en wij gaan kijken of we het voor u kunnen regelen.

Neem gerust contact op

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Volg ons op Facebook en Instagram